:)

Ville bara säga att Skyheart är inne på bloggen, alltså informationen. Och sen har jag ändrat bilderna till textlänkar, eftersom vissa av bilderna inte visade sig. Sen är min fina Dancer hemma igen. Glad och nöjd, så som det ska vara.
<3

Info om...

INFO
Smeknamn: Sky
Född: 2005
Kön: Valack
Ras: -
Mankhöjd: 153,4 cm
Inriktning: Hoppning, men passar till lite allt möjligt
Mertier: Har startat upp till MSV:b i hoppning och lite dressyr.
 
BAKRUND:
Sky föddes på ett stuteri som har fött upp många duktiga hästar inom ridsporten. Han visade direkt talag inom hoppningen, precis som sina föräldrar. Men eftersom han var liten i storleken så bestämdes det att han skulle tävla med juniorer, inte seniorer som hans föräldrar gjort. Målet var (och är) att han skulle ta många ryttare upp i de stora klasserna, en riktig läromästare. Han håller fortfarade på att lära sig, men han kommit väldigt långt. Han står hos mig ett tag eftersom nuvarande ägarna inte har plats åt honom, men han ska flytta tillbaka sen, tyvärr.

Paus, eller ungefär

Jag ville bara säga att jag finns, även fast lusten inte är här just nu. Men nu verkar det mer som att dagarna rullar på, inget händer. (Lite överdrivet) Men jag kommer logga in och sköta hästarna, ibland vara inne längre. Men jag kommer tillbaka, någon gång <3

Ny häst :D

Det här är alltså Skyheart, en valack på 7 år. Han ska stå här som sällskap åt Fire ett tag, sen får han flytta hem igen. Jag lånar honom gratis eftersom ägarna inte har plats för alla hästar.

Jag ville bara...

...säga att jag ska försöka vara mer social. Fast jag tycker inte om när inlägg blir korta, även fast de alltid blir det, så jag vill också säga tre saker:
  • Jag var borta fredag kväll, så då kunde jag inte vara inne.
  • Jag var upptagen lördag kväll av ESC.
  • Jag var tvungen att gå upp klockan 8 eftersom jag var tvungen att åka på klubbtävling. Så jag var helt slut när jag kom hem.
Inte för att inlägget blev bättre...

Pratar av mig lite (väldigt lite)

Jag vill egentligen prata, men jag har inget att säga. Jag vet inte varför, men kul är det inte. När jag inte har något att göra så är jag ju inte inne, så det blir någon slags ond cirkel (eller vad det heter). Men ifall ni tror att ni kan få¨mig att prata, försök. :)
Den har inget med inlägget att göra :P

Trött Mell

Jag är inte så aktiv i chatten just nu, men jag har helt enkelt inte lust. Sen ska jag bara säga att ni skulle vara chockade ifall ni skulle höra hur det lät i mitt klassrum nu i eftermiddag. Men bloggningen kommer inte i första hand utan det kommer inlägg då jag har något att säga.
 

Visste du att...

...jag ramlade av första gången jag red? (På lektion alltså)
...jag tycker mest om Valedales championat?
...jag ofta tänker innan vad jag ska skriva i inlägg men när jag väl skriver så kommer jag inte på något?
...jag gör tre saker i veckan, nästan fyra?
...jag avslutar detta inlägget nu?
 

Ridning

Jag kommer vara inne nu på eftermiddagen tills jag måste åka till ridningen, som varje tisdag. När jag kommer hem ska jag äta och sen kolla på ESC. 
Haha!

Skulle inte...

...säga att jag har haft min bästa födelsedag, men jag jag inte klaga. Sen är jag sjukt trött så därför blir det inget mer skrivande för mig idag.

Bröllop

Idag var det bröllop i slottet för Rännan och Mel. Som det onda spöke jag så tog jag inga bilder utom en, fast det var från bröllopståget. 
Grattis och lycka till i framtiden!

På besök hos förra ägaren

Ja, jag och Fire åkte till förra ägaren nu på morgonen. Egentligen skulle det ha blivit av mycket tidigare, men både jag och Elin, som hon heter, har haft så mycket att göra. Hon bor på en mindre ö några mil bort, så vi var alltså tvungna att åka färja dit. Hon bor där med en äldre syster, föräldrar och ett antal hästar. Hon har 3 hästar, två tävlingshästar och en unghäst. Deras pappa har även fixat ett ridhus, flera stora hagar och två ridbanor. Ett drömställe för både hästar och ryttare.
 
Elin fick iallafall rida och kolla upp så att han hade det bra hos mig. Visst var jag nervös, men jag litade på att det Elin sa var sant. 
 
 
 
Men det var inget fel med honom, som tur var. Hon tyckte också att han började gå mer framåt och han hade lite mer bjudning på hinderna. Så jag måste gjort ett bra jobb. :)

Påväg...

Gissa :P

HAHAHA!

Hur gör han?! 

Inget att skriva :/

På måndagar och tisadar är jag oftast bara inne på eftermiddagar eftersom jag har aktiviteter på kvällen. Så därför är det dålig bloggning idag och igår.
 
 
 

Ett svårt beslut

Dancer har varit min ridhäst i rätt många år och man märker att han är rätt så sliten efter så mycket hoppande hit och dit. Och under lördagen så körde han två championat och han tvärstannade under båda. Då tog jag beslutet att han ska få åka iväg till några släktingar som jag har. Där ska han få vila upp sig och bara ha det skönt. Eftersom han är så ung så är det inte bra ifall han blir trött nu, så därför ska jag även till vetrinären och kolla upp så att allt är bra. 
 
Men nu när Dancer åker så blir Fire ensam, och därför så ska jag inom kort köpa en till häst som sällskap åt honom.

Igår kväll/natt

Okej, jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva.
 
 
Bilderna högst upp är från ett berg som jag och Luc var på.  Men hennes häst fick för sig att flyga och där tog det slut.
 
Bilden längst ner är från uteritten med Fairy Forest. Från Vingården till Firgrove i trav och lugn galopp. Men jag hann inte få min belöning eftersom jag var tvungen att gå.

Igår och nu under morgonen...

...har jag fixat lite med bloggen. Nu header, nya "menybilder" och även nya "infobilder". Men jag funderar på att göra om Dancers eftersom jag var tvungen att förminska den. 
 
Men jag har ridning idag så det blir isåfall ett inlägg nu på eftermiddagen/ kvällen. Jag kanske också fixar lite tidsinställa nu ikväll, eller så blir det inte av. :P
 

Oj...

Såg nu att jag inte bloggat på typ 3 dagar, inte bra...
Men nu är Fire level 15 iallafall, så då kan SSO fixa en lite ljusare fux åt mig. :P 

Tider för dagen

Skulle bara säga att jag är borta i stallet mellan 11.00 och 16.00. Sen tar det ett tag att åka hem.
 



RSS 2.0