Som sagt, dålig på rubriker...

Om någon skulle fråga vilken tidpunkt jag gillar på dagen skulle jag säga morgonen, helt klart. Så ifall ni vill träffa mig så är morgonen en bra tid, runt sju är jag nästan inne. Men jag vet att alla inte är så morgonpigga jag brukar gå in på eftermiddagen också, även vid champtider. 
 
Sen vill jag bara säga att det inte var jag som flängde runt på min häst igår, utan min kompis som var på besök. Men det är egentligen helt ointressant... :P
 
Sen fick jag tre dagens bästa idag, och två av dem med Fire. :D Även fast det var på en måndag så är jag stolt. Sen vet jag att andra kan tycka att det är konstigt att bli glad för ett dagens bästa, men jag tycker det är något att fira.

Jag är dålig på rubriker

Jag har dålig fantasi också :P Nej, men jag har inget att göra... 3 dagar ledigt och det ända man gör är att tänka vad man ska göra?
Sen gick Fire upp till level 14 idag, tagga level 15 nu då! :D
 

Stolt Mell :P

Jag slänger in inlägg lite då och då, ni får ha lite tålamod.
 
Men nu fick jag bara väldigt stor lust att visa detta:
Detta var då på Fireboy som bara är level 13 och klockan var ungefär 14.15 när detta togs. Väldigt stolt, men jag tror inte att det räcker till dagens bästa. :(
 

Rubrik

Jag vill bara förklara varför bloggningen är så dålig. Jag är inne varje dag men spellusten finns inte där. Förrut kunde jag ha roligare inne i spelet än IRL, nu är det nästan ingen som pratar längre. Sen var jag sjuk för någon vecka sedan, som ni vet. Men jag hoppas att jag blir lite mer spelsugen snart.

Jorvik runt

Efter förra blogginlägget så fick jag lust att köra "jorvik runt". Bilderna får prata...
Här började jag alltså, nere i Moorland.
Sen red jag upp i NHL (Nilmers Högland) och sen ner på stranden igen.
Då rider man tills det tar slut, då hittar man en väg runt. 
Då kan man hitta vägar och sånt :P
'
När msn har hittat vägen upp så måste man kolla när det finns stand igen, då går man ner till stranden igen.
Sen blev det inte fler bilder eftersom jag föll ner och satt fast och sen tog lusten slut, alltså ett väldigt konstigt inlägg.

Lite prat

Jag ursäktar för hur dåligt uppdaterat det har varit, förlåt. Vet inte ifall det kommer fortsätta eftersom jag inte har så mycket blogglust, inte lust för mycket alls. Men har kört nu på morgonen de senaste dagarna då jag har tävlat Fire som nu är level 12. Sen vill jag bara medela att jag troligen inte kommer vara med på KM ikväll eftersom jag inte har lust, punkt. Men jag kanske dyker upp med Fire, ska bli lite kul att se vad han kan isåfall. Dancer ska få en lång vila och tävlar bara champ, och det blir det inte många av heller. Ciao för ett tag!
Sen vill jag också visa en bild från morgonen. :)

...

Det  kommer bli väldigt dålig bloggning eftersom jag är väldigt trött av all feber och hosta. Febern låg på 39,6 grader nu på morgonen :(

Fortfarande sjuk

Väldigt intressant :P
 

Hmm...

Nu fick jag en väldig blogglust, jag måste vara sjuk oftare :P
 
Men nu när jag var påväg till FG så hittade jag ett stort hål i staketet, mysko...

Naw... <3

Gud så söt han är! :)
 
 
 
 
 

Meh...


Sorry...

Men jag har bara inte haft lust att blogga och igår var jag trött och hade feber. Jag har fortfarande lite ont i huvudet och det gör ont i halsen när jag hostar, och febern är kvar. Men ska försöka uppdatera mer idag. Jag hade också tänkt ändra lite, men inte hela bloggen då.
 

Ett mål...

...som jag har haft VÄLDIGT länge är att komma upp på berget vid NHL och idag gick det! 
'
Ska man vara glad nu? :P
 

Neee...

Nej, jag mår inte alls bra. Inget kan pigga upp mig nu. Tror jag går och lägger mig i sängen ett tag och hoppas jag mår bra imorgon. Men jag har fortfarande läxor kvar som måste göras, livet är kul...

Men snälla...


Ah, ridning :(

Inte mycket att skriva om just nu och sen har jag ridning till sent ikväll. Men Luc kommer i alla fall hem idag efter en lång väntan. Bjuder på en bild från mars typ :)
Ah, dumma schabrak. Sabbar hela bilden... :(

Veckans outfit - Dreamdancer

Melissa:
Hjälm: Fiskebyn
Jacka: Fiskebyn
Handskar: Marleys bondgård
Ridbyxor: Fiskebyn
Stövlar: Silvergladebyn
Dreamdancer:
Träns: Silvergladebyn
Sadel: Silvergladebyn
Schabrak: Fiskebyn
Användning:
Hoppoutfit som jag konstigt nog gillar. Det är inte många som rider runt i bruna sadlar i sso men irl så är det ju rätt så vanligt, medans t.ex. blåa sadlar inte är jätte vanligt :P

Veckans outfit - Fireboy

Melissa:
Hjälm: Fiskebyn
Kappa: Fiskebyn
Ridbyxor: Fiskebyn
Stövlar: Silvergladebyn
Fireboy:
Träns: Marleys bondgård
Sadel: Vingården
Schabrak: Valedale
Användning:
Dressyroutfit som jag kommer använda på Fire när vi tävlar. Men då kommer jag också lägga till lite saker, tex hatt.

Yey!

Kom sist i den första tävlingen och van den andra. Failade på första och red åt fel håll, trodde mitt hopp var ute men nej, inte alls.
Alla hade nämligen fått 5 poäng och då körde vi på den som hade bäst outfit, och det var jag :D Tog även två bilder innan och efter tävlingen:
Alla deltagarna: Ida Youngstar, jag, Haley Sunbear och så Emily Starpaw (?) som inte kom med på bild. Sen är Melissa Silverforce med eftersom hon var domare.
Så, nu ska jag iväg och köpa äpple åt Dancer. :P

KM med klubben

Ja, jag är en morgonpigg person så jag var klar med tävlingarna rätt så tidigt. Nu är han halvägs till lvl 8 (Kan vara 7 också) och nu taggar jag och Dancer KM i western.
Här ser ni också lite av mitt nya hår, rätt cool bild om jag får säga det själv.
Och här är också nya håret, och outfiten såklart!
 

Nytt nu!

Är väldigt beroende av nya saker just nu, och då inte bara kläder. Funderar på att flytta till FG eller ML och har nu bytt frilla 4 gånger på 10 minuter. Tror att frisörerna tröttnade på mig efter ett tag... :P Men tillslut fick det bli utsläppt blont hår. Jag har gjort håret lite rakare än innan och ska ha det såhär i en vecka, eller mer. Jag tar ingen bild eftersom jag inte orkar just nu.

Hjälpt Ida

Idas häst Love var lite olydig och hade sprungit från Gåd till Törneklipporna och där kastat av henne i vattnet. Ida stod uppe på land och sa att jag skulle försöka. Men av någon konstig anledning så gick jag dit ändå, då började Love stegra och hålla på. Sen försökte Ida sitta upp och det lyckades men väl uppe så började Love fåna sig igen. Ida tyckte att jag skulle locka med äpple till steves men Dancer hade redan ätit upp alla äpplen men vi lockade men hans mage istället, då gick det bra. 
Fick en liten bild med mig :)

Just nu

Väntar på FGC
 

Fire är nu riden

Jag förstår mig inte riktigt på fraps så det blir väldigt få bilder. Men iaf, jag började med att skritta en liten bit:
Jag tog en annan väg än vanligt, den där Paulines banor går. 
Lite backar där så här blev det lättsits och lite styrketräning :)
Här ser ni, vilken fin hoppare jag har :)   

Info om...

INFO
Smeknamn: Fire
Född: 2002
Kön: Valack
Mankhöjd: 167,6 cm
Inriktning: Dressyr, lite hoppning
Mertier: Har tävlat högt i hoppning med ryttaren innan. Har även ett VDC-silver.
 
BAKRUND
Vad jag vet så växte Fire upp på en liten gård ute på landet. Där hade han det bra och människorna tog bra hand om honom och där kom också hans trygghet hos människor. Men familjen hade redan många hästar och de hade tyvärr inte plats för honom längre, han behövde ju också ridas in. Fire var 2 år när han flyttade från familjen till en annan familj som hade honom ett väldigt litet tag men de hann i alla fall sitta på honom innan de tydligen skulle flytta till London. Då blev Fire såld till ett försäljningsstall där han inte fick någon trygghet alls, ingen som brydde sig om att han bara var 2 år. Men han fortsatte att lita på människor, tillslut sa någon till om den dåliga behandling av hästarna hade och ägarna åkte fast, men Fire fortsatte att slussas runt bland ägare som alla lärde honom lite och sen av någon anledning sålde honom. Det var ett under att han fortfarande har den tryggheten till folk. Tyvärr fastnade inte så mycket i hans hjärna eftersom han såldes hela tiden men tillslut kom han till en man i 50 års åldern som köpte honom till sin 16 åriga dotter. De hade fått veta att han var väldigt duktig i både det ena och det andra. Men nej, han kunde inte änns en galoppfattning fast han var nästan 6 år. Mannens fru bestämde sig då för att kontakta sin vän som skulle rida in honom från grunden igen. Vännen var helt paff när hon satt av, hon insåg att att han behövde en genomgång från början. Allt han kunde var helt utspritt, skänkelvikningarna gick rätt så bra men ingen ordentlig galoppfattning gick att få till. Men Fire lärde sig fort och vid redan vid 7 års ålder så var han redo för dottern. Men nu var hon 17 år och hade redan flera ponnys och då fick den något yngre dottern ta över honom. De startade flera tävlingar och har tävlat tillsammans tills Fire blev 11 år då dottern bestämde sig för att han skulle få göra något nytt men en annan ryttare, och då fick han flytta hit. Tjejen, som heter Elin, kommer någon gång i månaden och rider honom lite.
 
 
 
 

Info om...

INFO
Smeknamn: Dancer
Född: 2007
Kön: Valack
Ras: Jorvikiskt varmblod
Mankhöjd: 153,7
Inriktning: Terräng
Mertier: Vunnit KM i terräng och western. Även medaljer i championat.
 
BAKRUND:
Dancer föddes på ett stuteri en bit från Jorvik. Mell, som var 7 år då, och hennes halvsyster Jenna var där för att kolla på ett par hästar på stallet brevid, eftersom Mell skulle få sin första häst. Då fick Mell syn på unghästarna i hagen och drog med sin syster dit. Några hästar stod nära staketet och Mell tog fram ett äpple och en häst höjde huvudet. Hästen kom närmare och Mell gav honom äpplet, och efter det så ville inte hon kolla på några andra hästar. Hon visste ju redan att hon ville ha den fina unghästen. Och på något sett så fick hon sin vilja igenom.
 

Info om...

INFO
Smeknamn: Mell, Guldskog
Familj: Två föräldrar (pappan är försvunnen) och två yngre tvillingar, Matilda och Martina. 
Hästar: Dancer och Fire.
Husdjur: Hundarna Abbie och Pluto och kaninen Nova.
Klubb: Crystal Ghosts (CG)
 
INFO 
Jag är då Mell, ifall ni inte visste det. Punkt.



RSS 2.0